埃德蒙顿华人社区-Edmonton China

返回列表 发新帖
楼主: jerycao

[经验感悟] 感恩贴,继小弟求junior mechanical engineer之后

老杨团队,追求完美;客户至上,服务到位!
jerycao 发表于 2012-9-3 20:20 - H, X& @& k& G; ~. C  x6 r
恩基本像你说的那样。第一部分高亮你最拿得出手的技能。第二部分介绍你的工作经历就是project经历。如果刚 ...
0 W. C. E3 O3 R5 Q5 `  d/ T
好的,非常感谢!
大型搬家
请问下你的project模式是什么意思呢?
大型搬家
恭喜!! 最后没帮上,惭愧啊
老杨团队 追求完美
yangmengl 发表于 2012-9-24 21:54
+ w8 w6 |, J: o0 |请问下你的project模式是什么意思呢?
/ Q1 _! Q0 _6 q2 l, g5 o
你看前面的回复有详细讲到呵呵
lopenwing 发表于 2012-9-25 10:30
4 A; |0 {2 ?8 w恭喜!! 最后没帮上,惭愧啊

$ E& f1 g: E' \0 [1 I你这么说我才惭愧呢,以后还兴许给你们做contract呢。呵呵,不过一份职业不见得就是一辈子,以后多多交流哈。
jerycao 发表于 2012-9-25 22:51
' R! V$ H! x) B  I你看前面的回复有详细讲到呵呵
" q# `' d9 I* |2 W
看到了,谢谢楼主的好文章,刚又把回复看了下,挺有帮助的。。。/ ~6 r3 x* y, O. d! h! F5 u7 |3 A
我学geology的,最近在忙着找summer job,真是受益匪浅
恭喜楼主了!  我也是UA机械系毕业的, 应该比楼主早几年。。。 身在异乡都不容易,中国人要更团结才好! 以后大家应该多交流交流, 或者搞个聚会什么的, 希望能帮到刚毕业还在找工作的朋友!
恭喜楼主找到专业工作,谢谢你的分享。
感谢分享,看完大家的讨论,又增强了找工作的信心。
/ \, `$ e. m6 o. w8 X2 M; T另外想问楼主一个问题,能否把你的简历Project格式发一个样本呀?
babalala001 发表于 2013-1-24 23:04
8 O! W9 b' W0 Z! o+ ?9 c0 e感谢分享,看完大家的讨论,又增强了找工作的信心。* ^7 [- q# i5 B& h
另外想问楼主一个问题,能否把你的简历Project格式发一 ...
; M  H# T% p+ ~, [) l/ h
样本很难讲,每个人背景都不一样。最好把自己经历写出来,找有经验的人看看。
" i* ^) D/ \" a# b
how about the new job?* e8 e$ a# `+ b: q  q) a0 P, T
看看吧适合什么
同言同羽 置业良晨
Thanks a lot for sharing this precious experience.  This is my second message at this website. If you have some connections with engineering professionals at Fort McMurray, and you can forward that to me, I will be very grateful.  # L% U5 v4 Z8 K# y9 E& A
By the way, my first message was as below:  Thanks.
" `1 y. M) h4 a
" D+ h, A9 D+ X2 V: EHi Brother 全麦屁股, Sorry for my English message only as I wasn't able to type mandarin on my computer. I really need some help to find some engineering experts working in Fort McMurray. I have been working in the Construction Industry in the past 4 years, and lately there was layoff. I am eager to get back to the industry.  In the past four years, I worked in the Decommissioning and Demolition area, involved in some big projects with Nexen, Husky Oil, CNRL. The closest one was the EPCOR Power Plant Decommissioning and Demolition, which was just finished in February.  I am really interested in the CNRL jobs:  Construction Coordinator, Mechanical (another one is civil)  If you have any friends working in Fort McMurray, in particular, with CNRL. That will be great!  Again, appreciate your help in advance.  Kind regards, Edmontonian18, Howard  cell 780 446 9698
Congratulation.
恭喜楼主,感谢楼主分享,非常有帮助。1 _- i* G4 h: _0 ?
但是我已经没有足够的金币送你鲜花了。祝你工作顺利,生活美好。
恭喜楼主并谢谢楼主
同言同羽 置业良晨
project简历也有模板的,网上搜就可以啦
恭喜楼主!!!!!
我是今年即将毕业的civil engineering的本科生,可以问问你resume是如何改的吗?我也是改了很久,但是不知道是因为工作经验不足还是resume的问题,面试的机会不太多,希望能从你这里多学到一些呢,谢谢,我的邮箱是melanieliang111@gmail.com
理袁律师事务所
好温暖。。。。4 a& R, d' t! O* B1 a
8 y5 p; Y0 }( w( J( ]  V- P7 M6 U, [
谢谢分享~