埃德蒙顿华人社区-Edmonton China

我是魁省移民,我可以直接登陆爱城,

老杨团队,追求完美;客户至上,服务到位!
不必去魁省,我的说法对吗,请大家给个权威的答案,谢谢
If the Province of Quebec has been listed as the initial intended destination in Canada, then it is advisable to land within that province initially, and attempt an initial settlement in that location. ' p3 L8 r$ S+ B$ [  |% |  L# u3 C

8 p$ M2 @: A" M6 u0 KAn applicant who has been approved for Quebec specific immigration will likely be refused processing if he/she attempts to initially land outside of the Province of Quebec.
. f  i5 q: O/ X* k$ n
/ R. T3 A- x  u( q5 L( _% ]" |+ _! K) U# X, c; H9 W3 v
If you intended destination is Montreal , it is better to land in Montreal ( destination stamped on your visa and landing papers )0 ]" [+ ~, d$ m* R) e( k. g; p
I have seen in the threads that if you land anywhere else you should not have any problems , but you could .......
' o/ \8 \/ F: N% [If you are not lucky they may refuse you to land at Ontario , and ask you to land in Montreal.
' w9 ^, O; _% b  {4 w+ S6 O  l8 j
/ t: M5 E! `; {: K5 lOnce landing is done , you should not have problems obtianing a SIN and Insurance no.
" x; s& p! g1 F8 ~) y
4 d+ w2 `. [% D. d% u) P
( k7 B6 z! T  S( A" [If you got your immigration visa as a Quebec-Selected immigrant, then, yes, you need to enter via Quebec." q4 [0 Y) a9 K; p& w
# \8 L" `2 L8 G# q$ x* z

& a* V8 a4 ]0 y: j3 a4 x# o________
  j. T0 G" T/ `; h& U' Y7 S# SCAMPBELL, COHEN - attorneys at law
6 `. k" [$ ^2 N3 Otel:514.937.9445 / fax:514.937.2618
7 S8 M9 k( C$ j6 z" Binfo@canadavisa.com
! T. K8 a& f! K" _; Shttp://canadavisa.com

刚才和一位魁省的移友联系上了

他去的多伦多,到是问他为什么不去MONTREAL了,他说他不想去了,就过关了,办证件也没遇到问题,估计是不会有什么影响的吧
老柳教车

刚才和一位魁省的移友联系上了

老杨团队 追求完美
他去的多伦多,到是问他为什么不去MONTREAL了,他说他不想去了,就过关了,办证件也没遇到问题,估计是不会有什么影响的吧
这个ROB是我哥们,大家多关照。
" Y- i% M, U4 x8 u  g. M(对ROB)你丫感情还没搞清楚就订飞机票啊!
腐败,你是北京人啊?
我是山东人,但我这哥们是一假北京人。, t5 O8 s9 ^! M
不过说来也奇怪,我只要在北京住上3天,很多北京人就说我说话带京腔了,在外地也经常有人问我是不是北京人。
, |1 r0 \6 B, Y4 Q! T1 E* c) ]6 x: {& N$ h+ `# U% C; }* I; }
可我在edmonton住了一年了,怎么没有加拿大人说我说话带ED口音,也没人问我是不是Edmonton人,呵呵。真是可怜,一心想说话带点ED口音。
你想变成香蕉?
不想,但想学会说香蕉话
Originally posted by 老杨 at 2004-6-30 11:55 AM:
6 c! m" @. M- q# V你想变成香蕉?
$ R/ Z' N+ w0 |! L0 i+ ~; l3 p* J

% d" ~! h8 j* n- `% V3 A7 G2 t# \咦,何为香蕉?
外黄内白

haha!haha!

有点意思!
理袁律师事务所
同言同羽 置业良晨
我也是魁省移民,也正琢磨这个问题呢。很多人都说可以,但就怕入境时有麻烦。

腐败,你跑题了,快回来

我怎么成假北京人了,给我辟谣先

对,真北京人,不过几十年来只在北京住过不到5年。呵呵。怎么答案还没找到啊?
同言同羽 置业良晨
ROB0951,找到答案了吗?已经在爱称啦?

腐败和片刀,你俩谁说的对

我也想把登陆地从魁省变成爱城,当时腐败回帖说只要给移民官一个理由就可以了。片刀的回答和你不一样。非常关注,谁有准确答案。盼!
rob是我女儿的干妈。是女地。

香蕉话,呵呵,搞笑!

觉得不喜欢就说不喜欢,喜欢就说喜欢!跟移民官说以前喜欢蒙城,现在移情了呗。只要诚恳,我想移民官应该不会为难大家的,呵呵!

我9月15日登陆,大家等我先去探路,等我的好消息吧

同言同羽 置业良晨
期待ing,一定要告诉我们一声呀!等你的好消息。祝顺利!一定要顺利呀!
silverblade 该用户已被删除
同言同羽 置业良晨
祝21楼的一切顺利啊!

to 将腐败进行到底

你是山东哪里,我是滨州的